Verrassend gezellig !

Binnenkort iets te vieren? Zoekt u hiervoor een gezellige, unieke en niet te dure locatie?Dan bent u bij Het Parochiehuis in Zwolle op het juiste adres. Of het nu gaat om een perfect verzorgde bruiloft, een gezellige receptie, een verjaardag, een bedrijfsfeest, een jubileum, familiedag of reünie: wij weten de juiste ambiance te creëren.

Uw feest kan geheel naar wens worden ingevuld. Met bijvoorbeeld een verjaardag-arrangement, een koud & warm buffet, een lekkere lunch, onze populaire foodtruck of een gezellige barbecue. En wat dacht u van een dansfeest met drive-in of live muziek?

Het Parochiehuis ligt direct achter de Wijthmenerplas waar diverse outdoor activiteiten kunnen worden gedaan. Zoals een klootschiet-puzzeltocht, steptocht, lasergamen of survival. Ook hierin denken wij graag met u mee. Onze sfeervolle zaal is geschikt voor groepen vanaf 35 tot ca. 150 personen.

Wilt u de locatie bekijken? Maak dan een afspraak.

Graag tot ziens!

Theo van der Stouwe